TRADERTOWN.my

TRADERTOWN

TRADERTOWN merupakan satu komuniti trader untuk berkongsi perbincangan dalam jual beli saham global. Dalam komuniti TRADERTOWN ini, kami berkongsi cadangan analisis signal dan pembelajaran dalam Bahasa Melayu serta pembukaan akaun trading secara percuma.

TRADERTOWN Premium

Group perbincangan & bantuan signal dalam jual beli saham global

TRADERTOWN Hall

Kelas pembelajaran analisis asas teknikal secara online. 

Akaun Trading

Pembukaan akaun trading saham  global secara percuma 

TRADERTOWN PREMIUM

Kami berkongsi analisis signal dan perbincangan terbuka dalam Bahasa Melayu tentang pasaran saham global seperti US Stocks, Dow Jones, Nasdaq, S&P 500, Matawang, Komoditi Minyak Mentah dan Emas.

Lihat Maklumat Lanjut

KELAS ANALISIS TEKNIKAL

TRADERTOWN HALL

Selain itu, di TRADERTOWN, kami turut menyediakan kelas pembelajaran analisis teknikal dalam Bahasa Melayu secara santai untuk mereka yang masih newbie.

Dalam kelas ini anda akan belajar asas teknikal analisis seperti cara menggunakan platform trading, cara membaca dan menganalisis chart dan money management.

Lihat Maklumat Lanjut

BUKA AKAUN TRADING

SECARA PERCUMA

TRADERTOWN turut menyediakan perkhidmatan pembukaan akaun trading global sebagai langkah pertama untuk mereka yang baru mula nak kenal dunia trading.

Tiada yuran dikenakan untuk proses pembukaan akaun trading global.

Mereka yang membuka akaun trading global secara percuma melalui TRADERTOWN akan berpeluang untuk menyertai group signal dan support khas TRADERTOWN Premium secara percuma.

Daftar Sekarang

Alamat

Block G Kompleks Permaisuri Q
No 6, Jalan Sri Permaisuri
Bandar Sri Permaisuri
56000 WP Kuala Lumpur

No. Telefon

+60167406172

Emel

admin@tradertown.my

Kongsi Melalui: